Om os

Global-csr.dk – Vi finder svarene

Vi skriver om problemer mange danskere ofte går og kæmper med i deres hverdag. Det kan være alt lige fra en forkølelse, til tør hovedbund. Målet er altid at finde løsningen, som ofte findes et sted ude på nettet, men ikke er blevet fundet endnu. Vi gør derfor alt benarbejdet for vores læsere, vi finde disse data og samler dem et sted.

Du kan lære så utroligt mange ting, bare ved at lave en søgning på Google, men ikke alle er lige gode til at finde svar på nettet. Vores mission er derfor finde svarene og præsentere dem, på den bedst mulige måde. Tænk hvis mirakel cremen til dit udslæt findes et sted ud på nettet, men du har ikke fundet den endnu.

Hjælp os med at komme alle danskernes småproblemer og skavanker til livs! Kontakt os gerne hvis du har noget på hjerte. Måske har du lyst til at skrive en gæsteartikel? Hvis det er tilfældet, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Medmenneskelig CSR

”CSR er hvordan virksomheden sikrer, at den ikke udgør en barriere for, men derimod aktivt bidrager til social, miljømæssig og økonomisk bæredygtig udvikling”

Ja vi synes altså bare domænenavnet var fedt, så undskyld, hvis det ikke helt giver mening. Men husk at vi mennesker har, ligesom virksomheder, også har et socialt og miljømæssigt ansvar.

Tilbage til: forsiden