Tørt og ødelagt hår

Det perfekte trick til tørt og ødelagt hår.

Håret er det kæreste eje for mange, og især kvinder er ekstremister når det kommer til deres hår. Der er ikke noget, som kan påvirke selvtilliden mere end hårproblemer. For mange kvinder er det faktisk så ekstremt, at de er villige til at bruge flere tusinde kroner på at helbrede håret. Det er man blevet klar over i hårbranchen, hvilket har resulteret i rigtig mange dårlige produkter, som kun er lavet for at tage dine penge. Men hvorfor laver man dårlige produkter med vilje? Ja det er et godt spørgsmål, som jeg gerne vil forsøge at svare på.

Perfekt hår fra reklame
3 timer i frisørstolen og Photoshop, kan gøre underværker.

Når man betaler total overpris for en shampoo, så forventer man også at den kan skabe mirakler. Og når noget overhovedet ikke lever op til ens forventninger, ja så bliver man skuffet og sur. Produktet er ikke nødvendigvis dårlig, men snarer middelmådig. Men et middelmådig produkt, kan nemt brandes og promoveres som et mirakelprodukt. De ved at reklamer med en smuk kvinde, som har perfekt hår, fungerer. Og hvis man samtidig lige skruer på sandheden en smule, ja så kan du være sikker på at alle de desperate kvinder med dårligt hår, lægger det i deres kurv næste gang de er nede og handle ind.
Så lad nu være med at falde for de overfladiske tv reklamer, som lover guld og grønne skove.

Vi anbefaler at du sætter en time eller to af til at lave noget research. Lav en kop kaffe og sæt dig godt til rette foran computeren. Til at starte med kunne du prøve at undersøge hvad det egentlig er, som er skyld i dit tørre eller ødelagte hår. Så finder du hurtigt ud af at noget så simpelt, som en ændring i kosten, kan gøre mirakler for dit hår og dit helbred for den sags skyld. Der kan være mange grunde til at dit hår er ødelagt og der er sjældent en nemt og hurtig løsning.
Når du nu har fundet grunden til dit problem, og gjort hvad du kunne for at komme grunden til livs, så kan du begynde at behandle håret. Et godt trick er, at søge på youtube, som indeholder flere millioner guides, tips, “how to” videoer. Du kan finde svar på stort set alt, og det eneste du skal gøre at se en video. Det er specielt smart for dem, som ikke magter at læse side op og side ned om fx grunden til spaltede spidser.

Vi har fundet en video, med et rigtig godt trick til dig der døjer med alt det overstående. se med her.

Bare rolig du har ikke spildt din tid

Hun nævner i videoen at kokosolie virker for hende, hvilket ikke er ensbetydende for at det virker for dig. Men kokosolie er hverken farligt eller særlig dyrt, så det skader ikke at prøve. Husk det næste gang du er nede for handle, tag lige en kop kokosolie med. Var det tricket som virkede for dig? Super! Virkede det ikke? Nå jamen så må du jo ud på det store internet og søge videre.

Nu har du læst den her næsten 600 ords lange artikel, og stadig ikke fundet svaret på, hvordan du fixer dit ødelagte hår. MEN, du har fundet svaret på, hvordan du finder svaret! Selv tak, og forsat god jagt på svar online.

5.00